Het is zover: Ik begin voor mezelf!

bij Ellis
ellis-zzp-2

De titel van deze blog verklapt natuurlijk direct waar dit verhaal naartoe gaat, dus ik draai niet om de hete brij heen: YES, Ik ga voor mezelf beginnen! Voordat ik deze blog uitwerkte heb ik even teruggelezen in mijn archief. Op 31 juli 2017 vertelde ik over mijn nieuwe parttime job bij Mediahuis Limburg als Marketeer en onlangs vertelde ik jullie over mijn KvK inschrijving. En nu is het dan zover… mijn droom komt uit.

Speedy Gonzales

Een samenloop van omstandigheden zorgde ervoor dat mijn droom sneller aanklopte dan verwacht, en die laat je echt niet in de kou staan. Het voelde als hét moment en daarom zei ik in november mijn baan bij Mediahuis Limburg op (OMG). Ik kijk terug op een mooie tijd waar ik veel geleerd heb, van het vak, maar ook over mezelf en welke richting ik op wil.

Vanaf 01 januari 2019 zal ik dus volledig op eigen benen staan. Terwijl ik dit typ doen de vreugde vlinders in mijn buik samen een dansje, zo blij ben ik. Het duurt me bijna te lang om echt te beginnen. Dat is rete-spannend en tegelijkertijd helemaal te gek!

ellis-zzp-1

Zo blij 🙂

Bloggin’business

Wat ik precies ga doen? Naast mijn werk bij Mediahuis had ik ook al heel wat eigen opdrachten. Bijvoorbeeld het schrijven van restaurantrecensies voor Smakelijk Maastricht, bloggen over gezondheid voor Chapeau, recepten bedenken voor L-Magazine en Jan Linders, marketingadvies geven en nog wat ad-hoc opdrachten. Daarnaast onderhoud ik mijn eigen blogs Healthtastic en Liefs uit Limburg. Je zult misschien denken dat ik mijn boterham nu ga verdienen met deze werkzaamheden, daar werk ik hard voor (en dat zal ook zo blijven), maar in de tussentijd leg ik mijn focus op het volgende..

(Online) Marketing, Social, Branding, etcetc

De afgelopen periode heb ik veel energie gekregen van de adviezen die ik heb mogen geven op het gebied van online marketing (denk bijvoorbeeld aan content- en influencermarketing), social media en branding van bedrijven. Daar gaat dan ook mijn focus op liggen. De komende tijd ga ik uitpluizen hoe het precieze kader eruit gaat zien, in welke vorm ik het ga gieten en onder welke naam ik aan de slag ga. Dat moet ik jullie dus nog even verschuldigd blijven. To be continued..

ellis-zzp-4(munt) theetje of lekkere koffie?

Mocht er na het lezen van mijn business idee tot nu toe toch al een ‘aha momentje’ bij je zijn ontstaan, oftewel: heb jij ideeën voor mij? Interessante vraagstukken? Of heb je gewoon een goed gevulde muntplant of lekkere koffie? Ik maak graag tijd om samen van gedachten te wisselen. Laat een berichtje achter of stuur me een mailtje: ellis@healthtastic.nl. Tot snel!

Dan natuurlijk… Een fijne jaarwisseling gewenst en al het goeds voor 2019, maak er iets moois van!

x,
Ellis

PS: Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor mijn nieuwsbrief 🙂

Fotocredit: door Tedje van Gils

Ook interessant voor jou

6 Reacties

Irma 2 januari 2019 - 13:01

Hallo topper ! Knallend het nieuwe jaar in. Beste wensen voor 2019. Wij, als lezers en volgers, hebben alle vertrouwen in je. Veel succes en geniet van alles dat op je pad komt. Liefs Ir

Ellis 2 januari 2019 - 18:54

Super Lief Ir! Dank je wel. Voor jou en je gezinnetje ook de beste wensen, xx

Christel Maesen 31 december 2018 - 09:11

Gaaf Ellis dat je deze vervolgstap hebt gezet! Super veel succes en ik weet zeker dat alle puzzelstukjes straks snel op zijn plek vallen voor je! Veel succes en blijf dicht bij jezelf; meer is niet nodig als je het mij vraagt 😉 liefs Christel

Ellis 2 januari 2019 - 10:49

Wat lief! Dank je wel Christel, xx

Helen 30 december 2018 - 21:10

Hoppa, gaan met die banaan buuf! Maak er een mooi jaar van (en laat dat de start zijn van nog veel meer leuke, ondernemende jaren die gaan volgen)!

Ellis 2 januari 2019 - 10:50

Ga ik zeker doen! Dank je wel. jullie ook de beste wensen he 😉 xx

Laat een reactie achter

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer