Nieuws: mijn nieuwe business

bij Ellis
ellis-visser-content-marketing

Heel even heb ik jullie in spanning gehouden, maar eindelijk kan ik mijn nieuwe business met jullie delen. Ik zie het zzp bestaan als een groot (leer) proces en zo ook de weg naar dit moment. Ik ging naar de Veluwe, schreef mijn plan en toen moest het ECHT gaan gebeuren. De realiteit was anders. Ik overdacht, sliep er nachten over, schreef, creëerde, ik wiste de boel ook weer en brainstormde erop los.

Ik was in de veronderstelling dat mijn business een bedrijfsnaam moest gaan dragen, maar na lang brainstormen kwam ik tot een andere conclusie. De afgelopen periode mocht ik al opdrachten uitvoeren en daar kreeg ik wederom die ene bevestiging. Want ook ik werk het liefst met mensen (en niet met de bedrijven erachter).

Bij deze presenteer ik mijn nieuwe business: Ellis Visser.
YES, It’s me.

Maar wat doe ik nu precies? Ga het vooral bekijken en hou me in de gaten, want er staan vette dingen te gebeuren in contentland.

Bekijk mijn nieuwe website: ellisvisser.nl 

xx,
Ellis

Ook interessant voor jou

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer