Salade met venkel, halloumi en sinaasappel

bij Ellis
salade-venkel-halloumi-sinaasappel

Halloumi heb ik standaard in mijn koelkast liggen. Het is een veelzijdig product wat zich perfect leent voor een warme maaltijd om een salade. Halloumi vrolijkt je gerecht altijd op. Vooral als je hem even grillt. Je hoeft niet bang te zijn dat halloumi slinkt of smelt, de kaas is best hard. Ik snijd de kaas trouwens altijd door de helft, dat is lekkerder.

Deze salade is lekker als lunch of als bijgerecht. Heerlijk fris met een echt bite!

salade-venkel-halloumi-sinaasappel

Salade met venkel, halloumi en sinaasappel

Halloumi heb ik standaard in mijn koelkast liggen. Het is een veelzijdig product wat zich perfect leent voor een warme maaltijd om… Printen
Personen: 2 Voorbereidingstijd: Kooktijd:
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Dit heb je nodig

  • 75 gr rucola slamelange
  • 1 venkelknol
  • 2 perssinaasappels
  • 225gr halloumi
  • extra vergine olijfolie
  • peper en zout

Zo maak je dit recept

salade-venkel-halloumi-sinaasappel-21: Was de venkel en snijd in reepjes. Gooi de binnenkant weg. Neem een hapjespan en bak de venkel zacht
2: Neem een slaschaal en doe hier de sla in
3: Snijd de sinaasappels door tweeën en verdeel over de salade
4: Haal de venkel uit de pan en verdeel ook over de salade
5: Snijd de halloumi door midden en bak goudbruin in de hapjespan
6: Snijd de halloumi in reepjes en leg op de salade
7: Breng op smaak met extra vergine olijfolie, peper en zout

Smakelijk!

Ook interessant voor jou

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer