Salade kan ook prima zonder rucola, romaine sla of veldsla. Dat gaat goed met alleen wat groenten en kruiden. Deze salade met tomaten, gele paprika en bladpeterselie is een echte sidedish. Wij aten het bij een broodje als lunch. Veel heb je niet nodig, alleen goede ingrediënten. Op deze manier maak je met een beetje goede olijfolie, peper en zout een gezonde en lekkere salade.
Smakelijk!
De prachtige diepe bord (Side van Gural Porselen) op de foto is van Maastricht Porselein. De grootste Porselein Winkel van Maastricht met ruim veertig jaar ervaring in de porseleinbranche. Ik mag gebruik maken van hun porselein en glazen en daar ben ik erg trots op. Dit maakt mijn recepten en vooral de foto’s mooier en de gerechten komen beter tot hun recht. Bekijk hier hun website voor het volledige assortiment.
Dit heb je nodig
- 6 zoete tomaten
- 1 gele paprika
- 1 klein bosje bladpeterselie
- 1 el goede extra vergine olijfolie
- peper en zout
Zo maak je dit recept
1: Was de groenten
2: Snijd de tomaten in partjes en de paprika in reepjes. Doe ze in een diepe kom
3: Snijd de bladpeterselie grof en voeg toe
4: Breng op smaak met olijfolie, peper en zout