Proef Healthtastic bij de Sint Jansmolen!

bij Ellis
Sint_Jansmolen

Vaak krijg ik de vraag of ik de Healthtastic gerechten ook bezorg. Ten eerste een enorm compliment, maar als jullie mijn keuken konden bekijken, trekken jullie waarschijnlijk dezelfde conclusie als ik. Onmogelijk! Mijn keuken bestaat namelijk uit 1m werkblad, een combi magnetron die zelf beslist of hij het doet of niet en een gasstelletje uit de studententijd. Het lijkt me wel heel erg leuk trouwens, dus zal het niet uitsluiten. Wie weet een leuk projectje voor de toekomst.

Maar vanaf vandaag is het niet meer ondenkbaar dat je mijn creaties kan proeven. Sinds kort kom je mijn Mega Sandwich namelijk tegen op de menukaart van de Sint Jansmolen in Spaubeek.

Sint_Jansmolen

Sint Jansmolen

Sint_Jansmolen

Nummer 3

Trots en vereerd zijn de woorden die ik geef aan deze bijzondere samenwerking. De Sint Jansmolen is een prachtige plek waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Deze molen is een aantal jaar geleden enorm mooi opgeknapt. De oude elementen van de molen zijn behouden en is met veel smaak en aandacht terug opgebouwd. Dan heb ik het nog niet gehad over het interieur van deze wonderbaarlijke plek: Stijlvol, knus en met een tikkeltje oosters.

Deze plek is multifunctioneel. Heerlijk om in de winter een warme choco met slagroom te drinken en in de zomer heerlijk op het terras te vertoeven. Daarnaast worden er in de molen ook kunstexposities gehouden, vintage markten georganiseerd en is er één keer in de zoveel tijd een ladies night.

Bij deze prachtige molen kan je dus sinds kort mijn sandwich bestellen. Hoe gaaf is dat! De mensen die dus nieuwsgierig zijn naar mijn creaties, kunnen hier ook daadwerkelijk gaan proeven. Ik ben zelf ook al gaan proeven en hij is 100% goedgekeurd.

Sint_Jansmolen

Lekker happen

Deze sandwich is versierd met gerookte kip, ei, tomaat, sla en yogonaise met mosterd. Het broodje is geroosterd turksbrood. Echt een knaller als je enorme honger hebt, een stevige wandeling erop hebt zitten of wanneer je gewoon zin hebt in een lekkere gezonde sandwich.

Ga jij ook proeven?

De lieve mensen van de Sint Jansmolen staan voor je klaar op woensdag t/m zondag vanaf 11.00.

Dank je wel Evelien, Natascha & de rest van het Sint Jansmolen-team!

Sint_Jansmolen

Evelien & ik

Ook interessant voor jou

Laat een reactie achter

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer