Mijn liefde voor Limburg deel ik nu op liefsuitlimburg.nl

bij Ellis
Liefs-uit-limburg-blog

Na veel avonden brainstormen en bouwen is het nu dan echt zo ver: Liefs uit Limburg is live! Samen met Fleur deel ik de liefde voor Limburg op liefsuitlimburg.nl . We zijn blij en trots op het resultaat en er helemaal klaar voor om jullie mee te nemen in onze avonturen hier in het mooie Limburg. Liefs uit Limburg is hét platform als je Limburger bent, of wanneer je Limburg bezoekt, en je op zoek bent naar leuke uitjes, hippe hotspots, lekkere restaurants, echte Limburgse recepten, wilt weten waar je echt moet slapen etc. Maar natuurlijk ook wanneer je gewoon nieuwsgierig bent naar al het leuks wat Limburg te bieden heeft. 

Voorafgaand aan die avonden brainstormen ontstond het idee om dit platform te gaan bouwen. We kwamen hierbij omdat we beide een platform misten waar op een frisse en jonge manier naar Limburg gekeken wordt. Op Healthtastic.nl nam ik jullie zo nu en dan wel eens mee tijdens mijn avonturen in Limburg. Maar ik vond dit niet altijd passen bij Healthtastic en daarom besloot ik hier een apart platform van te maken.

Geen suffe wandelroutes of tripjes met saaie tourguides, maar juist die hippe wandelingen (of andere sportieve activiteiten) en plekjes, bourgondische kroegjes, authentieke restaurants, te gekke slaapplekken, mooie pluktuinen, Limburgse wijngaarden en ga zo maar door. Met Liefs uit Limburg vegen we het stoffige imago van Limburg af en laten we Limburg weer ‘shinen’. 

Wie wij zijn 

Maar wie zijn wij? We zijn rasechte Limburgers, niet wereldvreemd, want we houden beiden van reizen. Fan van Limburg, dat mogen duidelijk zijn (we snappen dan ook niets van leeftijdsgenoten die hier wegtrekken). Fleur (rechts op foto) is de creatieve avonturier en weet altijd van alles een feestje te maken. Mij kennen jullie natuurlijk.  De gezonde levensgenieter met een hart voor lekker eten en weet niet wat stil zitten is.

We kennen elkaar vier jaar en weten elkaar altijd te enthousiasmeren met van alles en nog wat. Zet ons bij elkaar en we bedenken op één avond drie nieuwe initiatieven. We praten sneller dan we denken en weten beiden van aanpakken. Over dit initiatief zijn we laaaaaiend enthousiast en daarom ook blij dat het nu eindelijk zo ver is… 

We hebben al ontelbare ideeën voor onderwerpen om die leuke blogs over te kunnen maken, maar heb jij nu goede tips? Schroom dan niet. Onze mailbox staat altijd open voor knetter goede suggesties, neem contact met ons op. 

Kom je mee genieten? Bekijk Liefs uit Limburg nu!

instagram: @liefsuitlimburg
facebook: www.facebook.com/liefsuitlimburg 

Op Healthtastic blijf ik gewoon actief zoals jullie dit van mij gewend zijn! No worries 🙂

Liefs,
Ellis

Ook interessant voor jou

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer