Na hoe lang rust ben je out of shape?

bij Ellis
Mexico_tulum

Voel jij je ook wel eens schuldig als je een work out overslaat? Of wanneer je op vakantie gaat en helemaal uit je ritme bent? Ik check dan regelmatig de spiegel, misschien een beetje gek. Begrijp me niet verkeerd, ik kan genieten van een dagje rust hoor, ook al komt dat misschien niet zo over. Ik heb namelijk geleerd dat deze dagen je ook vooruitgang brengen. In ieder geval meer energie!

Womens Health heeft een leuk artikel hierover geschreven. Mij geeft dit wel een goed gevoel. Je kan dus met een gerust hart (en die gespierde kont) met een overheerlijke smoothie in je hand, genieten aan de Spaanse costa!

Fijne zomer, x Ellis

Lees het artikel hier

 

Ook interessant voor jou

Laat een reactie achter

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer