Rijstnoedels met kippendijtjes

bij Ellis

Makkelijk en gezonde recepten. Dat is waar Healthtastic voor staat. Dit is er weer zo eentje die absoluut binnen deze categorie past. Je zet namelijk binnen 15 min een gezonde topper op tafel. En weet je wat, het is ook nog eens echt smullen. Zoals je misschien al gemerkt heb, heb ik de laatste tijd een sterke voorkeur voor kippendijtjes. Ze zijn echt heerlijk mals tegenover een normaal filetje en daarnaast gewoon ook een leuke afwisseling. De dressing kreeg ik ingefluisterd en past mooi bij de kip en rijstnoedels. Waar wacht je nog op?

Voor 2 personen:
– 175 gr rijstnoedels
– 300 gr kippendijtjes
– 4 stengels bosui
– 4 cm gember
– 3 teentjes knoflook
– 1 el sojasaus
– 4 el olijfolie
– zout

Zo ga je te werk:

Bereid de noedels volgens de verpakking.

Maak nu de dressing. Snijd de gember en knoflook heel fijn en de bosui in ringetjes. Warm de olijfolie op in een wokpan. Voeg de bosui, gember en knoflook toe en bak 3 min op laag vuur. Voeg de kippendijtjes toe en schep regelmatig om. Voeg de sojasaus toe.

Voeg nog wat zout toe naar smaak.

Giet de noedels af en schep in een diep bord, schep hier de kippendijtjes op (zorg ook dat je wat olie mee schept).

Smullen maar!

Delen? gebruik #healthtastic

Ook interessant voor jou

Laat een reactie achter

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer