Zo houd ik mijn huid gezond

bij Ellis
Beautyloft-venuw-swan-na

Eerlijk is eerlijk. Na je 30ste begin je toch echt wel de eerste tekenen van veroudering te zien. Hallo grijze haren en eerste rimpels. Ook ik moet eraan geloven. Met ouders die beiden vroeg grijs waren, ben ook ik niet gespaard gebleven. Mijn huid oogt gelukkig nog jong, maar ook daar merk ik de eerste tekenen. Een fronsrimpel heeft zich gemeld, er zijn gleufjes ontstaan rond mijn mond, ik heb hier en daar rode vlekjes en mijn huid is vaak erg droog. Ik mag absoluut niet zeuren, maar bij gezond leven hoort ook goed voor je huid en haar zorgen. Daarom ga ik om de 10 weken naar de kapper en om de 8 weken naar een schoonheidsspecialiste. Maar soms een extra boost kan geen kwaad. Ik ging op uitnodiging naar BEAUTYLOFT in Maastricht voor een behandeling met de Venus Swan. Wat werd ik daar blij van, ik vertel waarom.

beautyloft

BEAUTYLOFT Maastricht

beautyloft-1Beautyloft-venuw-swan-aanrechtThe Swan

Een behandeling met de Venus Swan is niet zomaar een behandeling. Er wordt beloofd dat de effecten spraakmakend zijn. Het apparaat zou namelijk zorgen voor verstrakking, versteviging en verbetering van de huid. En dat zonder dat daar een spuitje aan te pas moet komen. Van binnenuit dus. Dit doordat de Venus Swan de aanmaak van collageen bevordert, een goedje dat afneemt na je 30ste (meer over dit onderwerp, klik hier). Ha, dat is mooi, ik kom dus inderdaad in aanmerking. Maar de Swan wordt niet alleen gebruikt om de huid te verstrakken en te verstevigen, ook om vetcellen af te breken. Hierdoor kan deze ook toegepast worden op het lichaam, bijvoorbeeld op de buik. Ik ging voor die beginnende fronsrimpel en die flinke boost die mijn huid wel kon gebruiken. 

Beautyloft-venuw-swan-systeem

De Venuw Swan

Beautyloft-venuw-swan-systeem-2

De kop van de Swan

Servaas Beauty Concept

Sonja van BEAUTYLOFT ontvangt mij bij de ingang van Servaas Beauty Concept. BEAUTYLOFT is een van de schoonheidsinstituten die op deze plek gevestigd is. Het pand is prachtig. Van buiten historisch en van binnen een oase van rust. Via de mooie wenteltrap lopen we naar BEAUTYLOFT op de eerste verdieping. Inderdaad een loft en wat een beauty. De ruimte is wit en daardoor vallen de originele bruine houten balken extra op. Voor de rest niet veel afleiding, alleen het hoognodige in een stijl die mij aanspreekt. Ik doe mijn schoenen en truitje uit en neem plaats op de behandelstoel. De behandeling kan beginnen.

Beautyloft-venuw-swan-servaas-beautyconcepts

Servaas The Beauty concept

Beautyloft-venuw-swan-deur-41

Op nummer 41

Behandeling

Ik word in een horizontale houding gelegd, haren in een netje en een haarband om de kleine haartjes uit mijn gezicht te houden. Sonja vertelt me dat de behandeling met de Venus Swan als ontspannend ervaren kan worden. De kop zorgt ervoor dat de temperatuur van de huid stijgt en dit kan een fijn gevoel geven. Ok, ik kan gaan ontspannen. Voordat de behandeling start wordt mijn huid eerst grondig gereinigd, mijn make-up wordt volgens BEAUTYLOFT rituelen verwijderd. Erg fijn kan ik concluderen. Daarna krijg ik een masker dat de doorbloeding stimuleert waardoor ik een rood kleurtje krijg. Absoluut niet pijnlijk. De behandeling met de Swan kan hierna starten.

Beautyloft-venuw-swan-behandeling-2

Tijdens de behandeling

Beautyloft-venuw-swan-behandeling

Genieten!

Mijn huid wordt voorbereid met een gel. Daarna maakt Sonja met de kop van de Swan afwisselende, ronddraaiende beweging op een gebied van mijn gezicht. Na zes minuten behandelt ze een ander deel. Tussendoor controleert ze regelmatig de temperatuur van mijn huid zodat het niet te warm wordt. Wanneer ze bij mijn voorhoofd aankomt en dus de helft van mijn gezicht erop zit, voel ik een verschil. Mijn voorhoofd lijkt te ontspannen en dat voelt heerlijk. Nadat mijn hele gezicht gedaan is, na ongeveer een uur, wordt het gereinigd en smeert ze een lekkere crème als finishing touch. Ik voel me volledig ontspannen en ben erg benieuwd. Ik kan niet wachten om een kijkje te nemen in de spiegel.

Resultaat

Direct haast ik me richting de grote spiegel aan de wand. Mijn huid ziet er een stuk rustiger uit, de rode gloed is weg net zoals de oneffenheden die ik had. Ik zie ook echt dat mijn huid gladder en strakker is geworden en ben dus erg happy. Sonja beaamt mijn blijdschap, ook zij is tevreden met het resultaat. Ze vertelt me dat de behandeling met de Swan op verschillende manieren in te zetten is. Gewoon als losse behandeling, zoals ik deed, als mini kuur of als kuur. Dat hangt helemaal van je wensen af. Je kunt het in ieder geval zo vaak doen als je zelf wilt.

Beautyloft-venuw-swan-voor

Voor de behandeling

Beautyloft-venuw-swan-na

Na de behandeling, duidelijk resultaat!

Omdat het echt om schoonheid van binnenuit gaat, raad ze tevens aan om voor de behandeling een kuur aan speciale supplementen van Cellics te slikken (een middel dat eveneens de collageen aanmaak bevordert).

Beautyloft-venuw-swan-producten

De producten van Cellics

De dagen na de behandeling wordt het resultaat steeds beter zichtbaar. Mijn huid is rustig, glad en voelt gelift. Ik straal helemaal! Ik weet het zeker, ik heb een schoonheidsbehandeling toegevoegd aan mijn ritueel om me niet alleen gezond te voelen, maar er zo ook uit te zien. Het is de behandeling met de Venus Swan. 

De behandeling die ik kreeg kost € 150 per keer. Meer hierover weten? Neem contact op met BEAUTYLOFT. Neem sowieso eens een kijkje op de website om te ontdekken van welke behandelingen je nog meer kunt genieten.

Ook interessant voor jou

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer