Live bij L1 radio

bij Ellis
ellis-radio-l1

Vorige week kreeg ik een mailtje van L1 radio met de vraag of ik iets wilde vertellen over mijn blog over moeheid in de winter. De vraag was, kun je een specifiek gerecht maken die perfect past bij deze blog. Te leuk, dus ik ging er direct mee aan de slag. Zo’n uitnodiging sla je niet af, eten en over eten praten, dat doe ik namelijk het liefste.

Het werd mijn lievelings sandwich van dit moment. De sandwich met avocado, kipfilet, komkommer, botersla en mayonaise. Echt een sandwich om goede zin van te krijgen. Ik vertelde in de uitzending waarom ik deze sandwich koos en nog veel meer nuttige dingen die ook jou energie kunnen geven.

Ga luisteren en kijken 🙂

Klik hier voor de uitzending

Dank je wel Yaël en Ruud!

 

Ook interessant voor jou

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer