FEEST! Vandaag 2 jaar, een kijkje in de toekomst

bij Ellis
Ellis2jaar

Vandaag blaast Healthtastic 2 kaarsjes uit. Feest! Natuurlijk kan ik dit moment niet zomaar voorbij laten gaan. Want een mijlpaaltje is het wel en daar ben ik best wel een beetje trots op. Iets wat is begonnen als een passie en hobby, is nu uitgegroeid tot een blog met lieve trouwe volgers. Alleen wil ik dit feest niet gebruiken om terug te kijken, maar naar het nu en de toekomst. (OW, en lees vooral verder… want ik heb een leuk cadeautje voor jullie!)

Healthtastic is het platform voor iedereen die het leuk vindt om lekker, gezond en makkelijk te koken (dit kan niet nieuw voor jullie zijn :)). De oplettende volger is wellicht al opgevallen dat er sinds kort niet alleen recepten te vinden zijn, maar ook blogs over andere gezonde activiteiten. Omdat ik merk dat jullie dit leuk vinden, ga ik hier meer aandacht aanbesteden. Daarom zullen jullie ook wat vaker blogs tegenkomen die niet in het teken staan van eten.

Sinds een tijdje ga ik een beetje vreemd. Want naast dat ik mijn ideeën, ervaringen en adviezen met jullie deel, deel ik die nu ook op andere platforms (Chapeau, Smakelijk Maastricht & Prachtige Mama’s). Allemaal binnen het Health thema natuurlijk. Ik zal hier altijd open en eerlijk over zijn naar jullie, want zo gaat dat in een goede relatie. Dus mochten er nieuwe leuke opdrachtjes binnenkomen, dan zijn jullie de eerste.

In de afgelopen 2 jaar heb ik zelf natuurlijk ook stappen gezet (niet alleen op de atletiekbaan). Soms een terug, om er weer eentje vooruit te kunnen zetten. Voeding blijft altijd een uitdaging voor me, vooral om genoeg binnen te krijgen (Ja, echt!). Zo nu en dan neem ik mijn app (MyFitnessPal) erbij om te checken hoe het ermee staat. Veel mensen weten namelijk niet dat te weinig eten een averechts effect heeft op je gezondheid. Dus voor de komende tijd: meer -goed- eten (wat een straf)!

Eten is 1, maar bewegen is natuurlijk 2. Voor de komende 4 weken heb ik wederom een kracht schema ontvangen van mijn Kracht Coach, volledig afgestemd op mijn doelstellingen. Ik ga nu beginnen aan mijn tweede periode. Na de eerste periode merk ik echt al verschil. Het trainen in de gym gaat beter, net als het sprinten op de baan. Ik zie niet alleen aan de buitenkant verschil, ik voel me ook een stuk beter. Dat wil toch iedereen?

Nou… dan zijn we nu aangekomen bij het cadeau! Want bij een feestje hoort natuurlijk een suprise. Daarom wil ik onder jullie, trouwe volgers, een speciaal cadeautje verloten! In samenwerking met mijn Kracht Coach mag ik 3 maanden online coaching weggeven. Per maand ontvangt de winnaar het volgende: persoonlijk krachtschema, 2 keer in de maand een coachsessie in de gym, coaching in voeding en je mag onbeperkt online vragen stellen (welke medium jij het fijnste vindt). Hoe cool is dat? Meer hierover weten, klik dan hier.

Laat mij middels een mailtje wete. (ellis@healthtastic.nl) dat je hier kans op wilt maken en waarom! Volgende week donderdag zal ik op mijn website de gelukkige winnaar bekend maken.

Het moge duidelijk zijn, jullie zijn nog lang niet van me af!

Ook interessant voor jou

Laat een reactie achter

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer