Afvallen; verlies het niet van de kilo’s!

bij Ellis
afvallen

Healthtastic, afvallen en de visie van ‘the doctor’

“dr. Ludidi is gezondheidsadviseur en voedingswetenschapper met een doctorsgraad in de gastro-enterologie. Hij heeft een vernieuwende en vooruitstrevende kijk op gezondheid en is een erkend expert op het gebied van voeding & leefstijl. De doctor’s innovatieve aanpak matcht perfect bij de behoeften van de moderne mens om tot een goede gezondheid te komen. Dr. Ludidi gelooft dat een gebalanceerde voeding de ware sleutel wordt om tot een optimale gezondheid te komen”.

De wetenschappelijke benadering van Dr. Ludidi is een bron van inspiratie voor Healthtastic. Makkelijk, snel en gezond zijn de sleutelwoorden van Healthtastic, maar er schuilt zoveel achter de voeding die wij tot ons nemen en hoe ons lijf hierop reageert. Lees ook eens zijn Blog; dit keer schrijft hij over de keerzijde van afvallen.

Afvallen; verlies het niet van de kilo’s!
Blog door dr. Ludidi

“Lost 11 kg”, “Lost 24 kg”, “-10 kg….” Het zijn veelvoorkomende headlines op instagram. Afvallen is weer hot. Een jaarlijkse terugkerende cyclus die zich aanpast aan het stijgen van de buitentemperatuur. Toch lijkt deze golf van afvalzucht even te zijn weggeweest. Weggevaagd door een sterkere stroom. Een stroom van hypes in een zoektocht naar de heilige graal van de eeuwige goede gezondheid. Massaal stopten we het afslankdieet in de prullenbak (it’s all about a healthy lifestyle). Maar de kilo’s mogen er weer af, zo lijkt het.

Lees het hele artikel

Ook interessant voor jou

Laat een reactie achter

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer