Top 10 meest bekeken recepten van 2016

bij Ellis
5 verschillende avocado toast

Het einde van het jaar is in zicht en zoals gewoonlijk is het dan tijd om terug te kijken. Ik kijk terug op een fantastisch gezond jaar. Veel gekookt, gesport, georganiseerd en vooral veel genoten van leuke dingen. Zo ben ik samen met Christina Janssen op L1 tv geweest om te praten over health bloggen, is Madame Edamame geboren, is mijn broer gestart als (mijn) krachtcoach, ben ik betrokken geweest bij de succesvolle A2 Tunnelrun en als kers op de gezonde taart stond ik gister in Dagblad de Limburger. Kortom, allemaal nieuwe dingen die mijn jaar ontzettend leuk hebben gemaakt.

Healthtastic is dit jaar vernieuwd. De site groeit en de bezoekersaantallen stijgen. Daarom is het belangrijk om de website mee te laten groeien. De site heeft een andere opzet gekregen en is sneller, waardoor jij als bezoeker nog beter kunt snuffelen tussen de recepten en andere artikelen. Ook in 2017 blijft Healthtastic vernieuwen, zodat je hier telkens iets nieuws kan vinden.

Natuurlijk kijk ik ook terug op heel wat recepten die ik gemaakt heb (Lees: ik heb me suf gekookt). Ik ga je een overzicht geven van de meest bekeken recepten in 2016. Zo heb je in een oogopslag alle toppers op een rij. Hoe fijn is dat?

(Klik op de naam van gerecht om het gerecht te kunnen zien)

10. Couscous met falafel en feta
Op nummer 10 staan deze 2 smaakvolle ingrediënten: Falafel en feta. In combinatie zijn ze nog lekkerder.

9. Wortelkokossoep met kikkererwten
Aaaah gelukkig ook een soep in deze topperslijst. Deze is dan ook wel echt heel erg lekker.

8. Pompoenschotel
Deze kon niet missen in de lijst. Pompoen is een van mijn favoriete groente en zou wat mij betreft altijd in de schappen van de supermarkt mogen liggen.

7. Shakshuka mexicanstyle
Mijn lievelingsgerecht staat op plekje 7. Deze zul je volgend jaar in nog meer varianten gaan tegenkomen.

6. Avocado feest
Wat kan je allemaal maken met een avocado? Heel veel! In deze post ga je het lezen, of ja, dat hebben jullie al massaal gedaan.

5. Spelt Pita broodjes met kippendijtjes en radijs
Deze konden natuurlijk niet achterblijven, pita broodjes vind iedereen lekker toch?

4. Roerbak wortels met gegrilde wortels
Vis behoort niet tot mijn “meest lekkere” ingredient, maar jullie houden er wel van. Een mooie reden voor mij om volgend jaar meer recepten te maken met deze zwemmende topper.

3. Eierwrap met hummus en gegrilde courgette
Dol op eieren. Dat mogen duidelijk zijn.

2. Koude broccoli salade
Heerlijke frisse salade voor bij een zomerse BBQ.

Doe een roffel…

1. Courgette lasagna met spinazie en mozzarella
Op nummer 1 staat deze knaller van een lasagna. Ik ben zelf fan van deze lasagna en ben blij om te zien dat jullie dit ook zijn!

Heb jij tips of mis je misschien iets op Healthtastic?

Let me know!

Ook interessant voor jou

Laat een reactie achter

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer