Ellis’ Health op Chapeau

bij Ellis
Chapeau_ellis

Trots mag ik jullie melden dat ik mijzelf vanaf gister officieel blogger voor het online Healthkatern van chapeaumagazine.com mag noemen. Jullie vinden dit katern onder ‘Ellis’ Health’. Ik ga jullie hier op de hoogte houden van alle ontwikkelingen op het gebied van gezonde voeding, bewegen, ontspannen en genieten in de regio Limburg BE/NL. Hoe goed klinkt dat!

Chapeau, voor mij ooit Chapeau! Magazine, bestaat dit jaar 20 jaar. In een ver verleden ben ik werkzaam geweest voor het tijdschrift Chapeau! Magazine (toen al een begrip in Limburg, maar nu dus ook online uitgegroeid tot een begrip in Limburg). Dit was precies nadat ik mijn HBO opleiding had afgerond. Ik hield mij bezig met marketing, communicatie en events. Het voelt goed om weer betrokken te zijn bij deze warme organisatie en zie ik dus uit naar een fijne samenwerking.

Het 20 jarig bestaan van Chapeau wordt o.a. gevierd door een verfrissing van de website. Chapeau snijdt online verschillende onderwerpen aan zoals beauty, mode, travel, business en natuurlijk health. Dat laatste puntje is dus logischerwijs op mijn lijf geschreven. Alle andere onderwerpen zijn ook goed vertegenwoordigd, dus ben ik niet alleen trots op het feit dat ik mag schrijven voor Chapeau, maar ook dat ik onderdeel ben van een jong en enthousiast bloggersteam.

Wacht vooral niet te lang en check Ellis’ Health op Chapeau nu hier en snuffel ook eens rond bij de rest van het team.

Vragen hierover? Laat het mij vooral weten!

 

Ook interessant voor jou

Laat een reactie achter

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer