Het kerstmenu in L-magazine

bij Ellis
LMagazine_ellis

Sinds augustus blog ik één keer in de maand voor L-magazine, de weekend bijlage van De Limburger. Telkens één pagina gevuld met een recept ter inspiratie voor de lezers. Dit doe ik samen met nog 3 foodbloggers, ieder één recept per week. Er was eigenlijk nog geen officieel moment geweest dat we ook persoonlijk waren voorgesteld, dus ontstond het idee om samen een kerstmenu te maken. Hoe leuk is dat! We ontmoeten elkaar in het geweldige stulpje van Toos in Ubachsberg (klein dorpje in Z. Limburg). Er kon niks meer mis gaan. Deze adembenemende locatie, de voorbereiding van de andere (en mezelf, thnx mam) en de gedeelde passie voor lekker eten zorgde voor een top sfeer. Dit is het resultaat. Dus ben je nog opzoek naar een kerstmenu? Hier komtie:

LMagazine_ellis

Rechts in het hoekje 🙂

Hier word ik voorgesteld en staan twee recepten van mij.

De tekst:

Ellis Visser (30)
Werkt als marketeer en blogt op www.healthtastic.nl

“Mijn inspiratie komt van mijn moeder, zonder twijfel! Zij maakt van elke maaltijd een feest. Als wij met z’n allen komen eten, staat ze gerust twee dagen in de keuken om dat moment voor te bereiden. Haar pompoenschotel met couscous en een saus van yoghurt en munt is fantastisch. Koken heeft niet altijd mijn aandacht gehad. Zeker in mijn studententijd deed ik maar wat. Dan kocht ik stokbrood waar de kruidenboter al in zit en soep uit blik. Nu kan ik me niets meer voorstellen bij koken uit een pakje. Sinds een jaar of vijf ben ik bewust bezig met voeding. Ik was wat bijgekomen, afvallen lukte niet. Ik vond het erg leuk: nadenken over gezond eten, recepten bedenken en die delen. Dat delen gebeurt door voor een gezelschap te koken, of door een recept op mijn site te zetten. De waardering die ik terugkrijg vind ik ook leuk. Typisch Ellis? Een gezond recept, meestal vleesloos, met maximaal zes ingrediënten en super lekker!”

http://healthtastic.nl/tomatentartaar/

http://healthtastic.nl/kerstlolly-voor-de-kids/

LMagazine_ellisOok hier een recept van mij. Om te smullen!

LMagazine_ellis

Choco en marshmellows

Zoals gezegd, dit was het moment dat wij voorgesteld werden. Ik maakte drie recepten, de rest werd gemaakt door Loes, Jaimy en Christina. Nieuwsgierig naar wat zij maakten? Klik op hun namen of zoom in op de foto’s.

Dat deze pagina’s gemaakt gingen worden, was natuurlijk bekend. Maar wat ik niet wist, was dat ik voorpagina nieuws had gehaald 😀

Dat was wel even een verrassing, maar SUPER leuk!

LMagazine_ellis

Voorpagina nieuws

Dank je wel foodies, L-magazine en natuurlijk Toos voor de medewerking!

Succes met kerst en vergeet vooral niet te genieten.

 

Ook interessant voor jou

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer