Cool! Ik sta in de Brightlands’glossy

bij Ellis
brightlands-ellis-vijf-jaar

Twee jaar geleden was ik nog werkzaam op de Brightlands Health Campus in Maastricht. Toen ik startte met mijn job op diezelfde campus stond alles wat betreft Brightlands nog in de kinderschoenen. Super cool om zo’n goed initiatief te zien groeien naar wat het nu geworden is. Van een universiteit en academisch ziekenhuis naar 126 bedrijven die zich hier gevestigd hebben. Allemaal met de ambitie om de mens beter te maken. Letterlijk en figuurlijk.

Trots dat ik ooit onderdeel mocht zijn van deze innovatieve club en nog trotser om nu in hun jubileum glossy te mogen schitteren met mijn recepten. Ze bestaan dit jaar namelijk vijf jaar en brachten een glossy uit met bijzondere verhalen en ontwikkelingen, maar ook vijf pagina’s inspiratie voor een ‘healthy workday’ die ik mocht vullen. Want ze moeten goed voor zichzelf blijven zorgen, om zo weer goed voor ons te kunnen zorgen. Keep up the good work!

Bekijk de glossy hier (vanaf pagina 77 zijn mijn tips en recepten te vinden)

Ook interessant voor jou

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer