Tri colore pasta

bij Ellis

Begin mei ben ik een weekend in Italië geweest, wat was het heerlijk! Niet alleen de zon, landschap en rust, maar voornamelijk het eten. My god, delicious! Daar haalde ik dan ook mijn inspiratie vandaan om deze pasta te maken. Hij stelt niet echt wat voor, maar als je verse producten gebruikt kan je wel eens versteld gaan staan van deze simpele-gezonde-hij is ook nog een snel klaar- pasta:

Voor 2 personen:

– 300 gram pasta rigatoni (investeer in de pasta, koop niet de goedkoopste variant)
– 1 sjalot
– 1 stronkje bosui
– 2 teentjes knoflook
– 1 halve gele courgette
– 1 halve groene courgette
– 10 roma tomaatjes
– 3 el extra vergine olijfolie
– peper&zout

Daar gaan we:

Kook de pasta volgende aanwijzingen. Snijd ondertussen de sjalot, knoflook en bosui grof. Neem een wok/hapjespan en voeg 2 el olie toe, als de olie warm is voeg dan de sjalot, knoflook en bosui toe. Snijd vervolgens de courgette in dunne plakjes, voeg ook dit toe aan de pan. Snijd de roma tomaten door de helft en voeg ook deze toe. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Giet de pasta af en voeg deze toe aan het mengsel in de wok. Voeg de rest van de olie toe. Even roeren en je hebt een heerlijke simpele pasta.

Nogmaals, koop verse producten! Dat maakt deze pasta een stuk lekkerder.
Ook lekker met een beetje Parmezaanse kaas on top.

Delen? gebruik #healthtastic

Ook interessant voor jou

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer