Smoothie met banaan, appel en nectarine

bij Ellis
Smoothie met banaan, appel en nectarine

Het is heerlijk om wakker te worden terwijl de zon schijnt. Ik krijg dat spontaan zin in een smoothie. Ondertussen weet ik dat dit als ontbijt niet voldoende is, maar wel heerlijk om mee te starten (mijn bakje havermout zal ik na dit glaasje powerfruit maken). De fruitschaal ligt vol met heerlijk fruit en ik heb willekeurig 3 stukken fruit genomen. Ik neem er 3 omdat ik uit ervaring weet, dat 4 stukken fruit soms te veel kan zijn. Niet alleen qua inhoud, maar ook qua smaak. Ga jij hem ook maken?

Wat heb je nodig voor 2 glazen?
– 1 banaan
– 1 appel
– 1 nectarine
– 6 ijsblokjes
– 1 glaasje water

Simpel, zoals een smoothie is:

Was de appel en nectarine. Snijd alles grof (met schil, behalve de banaan natuurlijk). Doe in de blender. Voeg de ijsblokjes en water toe en blenden maar.

Fijne morgen!

Delen? gebruik #healthtastic

Ook interessant voor jou

Laat een reactie achter

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer