Healthtastic is jarig! Waarom is bloggen nou zo leuk?

bij Ellis
Ellis_3jr

25 mei 2015 is de dag dat Healthtastic het daglicht zag! Vandaag dus alweer 3 jaar geleden. Wat vliegt de tijd en wat is het leuk om dit te doen. Iedere dag stop ik met heel veel plezier al mijn ziel en zaligheid in dit platform. Het is dan ook mooi om te zien en te merken dat jullie mij blijven volgen en er steeds mensen bij komen. Ik ben jullie daar erg dankbaar voor en hoop dan ook dat we samen dit platform nog verder kunnen laten groeien.

Een verjaardag is altijd iets speciaals. Dit zijn vaak de momenten dat je even terug kijkt, maar zeker ook vooruit. Onlangs lanceerde ik mijn nieuwe website en heb ik uitgebreid terug en vooruit gekeken. Heb je dit nog niet gelezen? Klik dan hier.

Waarom is bloggen zo leuk?

Dit moment wil ik dan ook gebruiken om jullie meer te vertellen over wat ik zo leuk vind aan het vullen van deze blog.

Zoals jullie weten is mijn blog ontstaan vanuit een hobby. Gezonde en makkelijke recepten maken, fotograferen en uitwerken op deze website. Het geeft dan ook een kick om te zien dat de recepten bekeken (jaja, analytics is mijn vriend) en gemaakt worden. Ik krijg leuke reacties van mensen en ook aanvullende vragen. In het begin waren dit voornamelijk mensen uit mijn omgeving, maar langzamerhand werden dit ook onbekenden. Hoe cool! Ik verbaas me er soms nog over. Door te bloggen zorg ik er dus voor dat andere mensen geinspireerd zijn en hier ook naar gaan handelen. Hoe te gek is dat!

Uitbreiding

Er kwam een moment dat ik besefte dat ik meer kwijt wilde over gezond en gelukkig leven. Mensen stoppen je al snel in een hokje of hebben kritiek wanneer er een pasta op je website te vinden is. Dit is toch niet gezond? Dat moest en wilde ik uitleggen (ik wil namelijk heel graag wegblijven van de ‘kweek een sixpack in 6 weken’ verhalen. Daar geloof ik niet in). Daardoor zijn er naast recepten ook persoonlijke blogs en tips te vinden over het nastreven van een gezonde en gelukkige leefstijl. Hierdoor groeide mijn blog van een online kookboek naar een persoonlijke blog. Door dit te doen kreeg ik meer interactie met jullie en dat is super cool en leerzaam. Ik leer jullie hierdoor beter kennen en jullie mij. Dus niet alleen mijn blog groeit, ook mijn netwerk aan coole mensen groeit. Win-win.

Slim, slimmer, slimst

Alhoewel ik mijn blog nooit gestart ben om online-specialist te worden, is het wel erg leuk om elke dag weer nieuwe dingen te leren over online marketing/influencing en alles wat daarbij komt kijken. Denk aan SEO (zoekmachine optimalisatie), google analytics, social media, CMS kennis, fotografie + bewerking, etcetc. Het bijhouden van deze blog zorgt er dus ook voor dat ik mezelf (en dus de blog) wil blijven door ontwikkelen. Dat is bruikbaar voor mijn blog, maar ook voor mijn werk als marketeer bij Mediahuis Limburg. Het maakt me dus slimmer, wie wilt dat nou niet?

Kortom, ik blog met heel veel plezier en ben nog lang niet uitgekookt en geschreven. Er gaan nog heel wat jaartjes bijkomen..

Ellis_3jr

Bij een feestje hoort natuurlijk lekkers. Voor mijn healthtastic-verjaardag maakte ik daarom deze Bruine bonen en rode bieten brownies. Heerlijk smeuïg en vol van smaak.

Vier jij met me mee?

Liefs Ellis

Bruine_bonen_brownie

Bruine bonen en rode bieten brownie

Ellis_3jr

Bruine bonen met rode bieten brownie

25 mei 2015 is de dag dat Healthtastic het daglicht zag! Vandaag dus alweer 3 jaar geleden. Wat vliegt de tijd en… Printen
Personen: 8 Voorbereidingstijd: Kooktijd:
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Dit heb je nodig

  • 265 gr uitgelekte bruine bonen
  • 1 rode biet
  • 2 eieren
  • 10 dadels
  • 25 gr honing
  • 2 tl bakpoeder
  • 50 gr cacaopoeder
  • cacao nibs

Zo maak je dit recept

1: Verwarm de oven voor op 180 gr
2: Week de dadels 15 min in kokend water
3: Doe alle ingrediënten (behalve de nibs) in een keukenmachine en meng tot een gladde massa. Schenk dit in een platte oven vaste schaal
4: Strooit de nibs hierover. Zet dit voor 20 min in de oven
5: Check met een sateprikker of de brownie gaar is (dit zie je doordat er kruimeltjes aan blijven hangen)
6: Snijd in gelijke stukken

Smakelijk!

Ook interessant voor jou

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer