Protein Fluff met phytojuice

bij Ellis
Fluff met phytojuice

Op instagram zie ik de meest mooie foto’s van een Fluff. Ik moest dit natuurlijk ook eens proberen. Wat is een fluff? Een glas boordevol met fruit en proteïne (Micellar Casein) gemixt tot een massa dat lijkt op romig ijs. Wat wil je als “healthfreak” nog meer? Naast de bevroren rode vruchten, heb ik 8gr phytojuice toegevoegd. Deze juice is een mix van phytonutriënten afkomstig van verschillende bessen, fruit- en groentesoorten, speciaal geselecteerd vanwege hun hoge antioxidantcapaciteit. De PHY02 formule die ik gebruikte: beschermen tegen schade door vrije radicalen en het ondersteunen van de hart-en vaatgezondheid. Deze extra vitaminetoevoeging maakt deze Fluff tot een perfect compleet ontbijt. Doordat het luchtig is valt het onder volumevoer, waardoor je de hele ochtend met een volle buik er tegenaan kan!

Voor 2 porties:
– 130 ml melk
– 150 gr bevroren rode vruchten
– 6 ijsblokjes
– 1 scoop Micellar Casein (proteïne poeder)
– 8 gr phytojuice PHY02 formule (hier te bestellen)
– Topping naar keuze

Zo maak je deze fluff:

Neem een blender die geschikt is voor het blenden van ijs. Blend allereerst de vruchten, voeg dan de ijsblokjes toe. Zorg dat ze volledig fijn zijn.

Voeg de melk, casein en phytojuice toe. Meng goed.

Doe dit mengsel in een kom en klop zoals slagroom totdat het een fluffy massa wordt. Stop niet met kloppen totdat je het gewenste resultaat hebt (kan soms 10 minuten duren, goed voor de spierballen!)

PS: Het is belangrijk dat je Micellar Cassein gebruikt en geen Whey. Daarnaast moet je ook echt kloppen om tot een fluffy massa te komen (helaas kan de blender dit niet voor je doen).

Enjoy!

Delen? Gebruik #healthtastic

Ook interessant voor jou

1 Reactie

Mischa 22 mei 2016 - 21:35

Lekker hè! Kloppen gaat trouwens binnen twee minuutjes ook met een ouderwetse handmixer, voor de mensen die deze in huis hebben

Laat een reactie achter

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer