Havermoutpap met mango en blauwe bessen

bij Ellis
ontbijt-havermout-mango-bessen-3

Gek genoeg kwam ik er onlangs achter dat mijn favoriete ontbijtje van dit moment niet op mijn website staat. Daar moest natuurlijk verandering in komen. Dus bij deze: hier word ik iedere dag mee wakker. Havermoutpap met rijstmelk, mango, blauwe bessen en een beetje kaneel. Het verveelt niet, ik eet het misschien al 1,5 jaar, bijna zes dagen per week. Zo lekker vind ik het 🙂

Ik werd ooit geïnspireerd door mijn nicht. Daar bleef ik een nachtje slapen en zij maakte voor mij een havermoutpap met gevroren mango en een beetje kaneel. Mijn liefde voor dit bakje energie was geboren. Bij thuiskomst heb ik direct de ingrediënten ingeslagen en ben ik er een tikkeltje verslaafd aan geraakt.

Je kunt dit ontbijtje ook met andere soorten melk maken en wissel ook eens af met verschillende soorten fruit. Banaan, appel en sinaasappel zijn ook ontzettend lekker!

ontbijt-havermout-mango-bessen-3

Havermoutpap met mango en blauwe bessen

Gek genoeg kwam ik er onlangs achter dat mijn favoriete ontbijtje van dit moment niet op mijn website staat. Daar moest natuurlijk… Printen
Personen: 1 Voorbereidingstijd: Kooktijd:
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Dit heb je nodig

  • 200 ml rijstmelk (of een ander soort melk)
  • 4 el havermout
  • 1/4 mango in blokjes
  • handje blauwe bessen
  • snufje kaneel

Zo maak je dit recept

ontbijt-havermout-mango-bessen-2

Lekker met een snufje kaneel en een kopje thee

1: Neem een pannetje en doe hier de gesneden mango in. Bewaar een paar stukjes voor de topping
2: Voeg de melk en havermout toe. Roer het goed door
3: Warm het op, laat het niet koken
4: Neem een kommetje en doe hier de pap in. Leg de overgebleven mango en de blauwe bessen op de pap
5: Maak het af met een snufje kaneel

Smakelijk!

Ook interessant voor jou

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer