Ell’Favoriet: Aardbeien vlaflip

bij Ellis
Vlaflip_met_aardbeien_en_pistache

Zoals vroeger geleerd eet ik elke dag zuivel. Het staat tenslotte in de schijf van 5. Ik probeer zoveel mogelijk af te wisselen, yoghurt, kwark, melk, geitenmelk en halvarine. Het komt allemaal voorbij in mijn keuken. Alhoewel ik zo mijn vaste eetstructuur heb, merk ik dat ik met zuivel veel varieer. Ik sta iedere week voor het zuivelschap (of gewoon online ;)) en laat mijn arm over de verschillende opties gaan. Zo kwam ik ook de zuivelproducten van Den Eelder tegen. Het was trouwens niet de yoghurt, maar de geitenboter die mijn naam riep. Lekker om in te bakken en te braden.

Ik hou van eerlijke producten en ben dan ook altijd opzoek naar nieuwe eerlijke voedingsproducten in de supermarkt. Door de verpakking van de Den Eelder producten werd ik dan ook getrokken. Deze is namelijk anders dan de andere. De koeien, en de geiten, staan op de verpakking en straalt frisheid uit. Achter deze producten zit een verhaal. Een bijzonder verhaal. Familiebedrijf Den Eelder heeft lang moeten bikkelen om te staan waar ze nu staan, maar dan heb je ook echt wat. De dieren die de familie houdt op hun boerderij zijn onderdeel van de familie. Zij doen er alles aan om de koeien blij te maken. Ze zeggen, hoe blijer de koe, hoe beter de melk. Vrijheid en goed voer staan hoog in het vaandel op deze boerderij. En dat proef je (lees hier het hele verhaal).

De geitenboter beviel me wel, hier moest ik dus meer van proberen. Den Eelder maakt veel meer dan alleen lekkere boter, dat komt goed uit. Yoghurt, melk, karnemelk, boter van de koe, maar ook van de geit. Deze vlaflip bevat vanille yoghurt, maar ook roomyoghurt en is dus stiekem niet een echte vlaflip. Toch echt niet minder lekker. Heerlijk vol van smaak met verse stukjes fruit. Ik maakte deze vlaflip met verse aardbeien en afgemaakt met stukjes pistache.

Ga jij deze boooooooeeeeerenvlaflip ook eens proberen?

Vlaflip_met_aardbeien_en_pistache

Aardbeien vlaflip

Zoals vroeger geleerd eet ik elke dag zuivel. Het staat tenslotte in de schijf van 5. Ik probeer zoveel mogelijk af te… Printen
Personen: 2 Voorbereidingstijd:
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Dit heb je nodig

  • 6 lepels Den Eelder Boeren vanille yoghurt
  • 4 lepels Den Eelder aardbei & rabarber roomyoghurt
  • 10 aarbeien
  • lepeltje pistache nootjes

Zo maak je dit recept

1: Neem 2 glaasjes
2: Schep eerst de vanille yoghurt erin
3: Was en snijd de aardbeien in blokjes (bewaar twee aardbeien voor de topping). Verdeel ze over de yoghurt
4: Schep de aardbei & rabarber roomyoghurt erop en bestrooi met de pistache nootjes

Enjoy!

Ook interessant voor jou

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer