Couscous met aubergine

bij Ellis

Dit was voor mezelf ook wel een klein beetje een verrassing. Lekker! De combinatie van verschillende smaken is in dit gerecht zo goed. Probeer het zelf eens, je zou dit onder de budgetmenu’s kunnen scharen, het is zo klaar en ook nog eens gezond. Wat wil je nog meer?

Dit heb je nodig voor 2 personen:
– 1 kleine aubergine
– 100 gr biologische couscous (ah)
– 150 gr biologische rauwkost (ah)
– 1 half blokje bio groente boullion + 200 ml water
– 80 gr geitenkaas
– 2 el balsamico azijn
– 2 el olijfolie
– peper&zout

Zo maak je het klaar:

Bak de rauwkost in wat olie in een hapjes pan. Voeg de couscous, bouillon en water toe en roer goed door. Zorg dat het water kookt en haal van het vuur. Laat dit 10 min staan.

Snijd de aubergine in dunne plakjes. Maak de dressing door de olijfolie, balsamico en wat peper en zout goed te mengen. Strooi dit over de aubergine. Bak de aubergine in een andere pan bruin.

Maak het bord op: eerst de plakjes aubergine, couscousmengsel en bestrooi met wat geitenkaas. Klaar is kees! Bon appetijt!

Delen? gebruik #healthtastic

PS: Groetjes van de AH 😉

Ook interessant voor jou

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer