Zalmwrap met paprika en guacamole

bij Ellis
Zalmwrap_met_paprika_en_guacamole

In het weekend is het tijd voor een uitgebreide lunch. We hebben tijd voor uitgebreide boodschappen en ook tijd om die keuken in te duiken. Dit gerecht is een perfecte combinatie van ingrediënten en eigenlijk binnen een handomdraai klaar. Een tortilla wrap wordt veel in de avond gegeten, maar als je hem belegd met niet te zware ingrediënten, dan kan hij ook prima voor de lunch. Ik heb hem al voor je geprobeerd en bij mij gaat hij op het favorieten lunchlijstje.

Zalmwrap_met_paprika_en_guacamole

Zalmwrap met paprika en guacamole

In het weekend is het tijd voor een uitgebreide lunch. We hebben tijd voor uitgebreide boodschappen en ook tijd om die keuken… Printen
Personen: 1 Voorbereidingstijd:
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Dit heb je nodig

  • 1 volkoren tortilla wrap
  • handje gemengde sla
  • 1/4 rode paprika
  • 1/4 gele paprika
  • 2 plakjes gerookte zalm
  • 8 Taggia olijven
  • grof gesneden koriander
  • Voor de GUACAMOLE:
  • 1 avocado’s
  • 1 teentje knoflook
  • 1 rijpe tomaat
  • 1/2 rode peper
  • sap van 1 limoen
  • peper en zout

Zo maak je dit recept

1: Maak eerst de guacamole door de avocado uit te hollen en in een keukenmachine te doen(gooi de pit weg)
2: Voeg de knoflook, grof gesneden tomaat, rode peper, limoen en peper en zout toe. Zet de keukenmachine aan en maak er een gladde massa van
3: Smeer de tortillawrap in met 2 el guacamole. Leg hier de sla en daar de zalm op
4: Snijd de paprika in reepjes en leg op de zalm. Bestrooi met de zoute olijven en maak af met een beetje koriander. Klap de tortilla dicht.

Je kan nu genieten van een heerlijke wrap! Smakelijk.

 

Ook interessant voor jou

Laat een reactie achter

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer