Heerlijke frisse salade als lunch. Lekker met een broodje, rijstwafel of cracker. Meer woorden zijn hiervoor echt niet nodig.
Voor 2 personen:
– 3 voorgekookte rode bieten
– 1 halve rode ui
– 1 avocado
– flinke hand ongezoute walnoten
– 2 sinaasappels
– 2 el extra vergine olijfolie
– 1 el balsamicoazijn
– 1 tl mosterd
– peper&zout
– als garnering: beetje koriander
Maak de walnoten klein en bak ze even kort in een hapjespan. Snijd de rode bieten, avocado en sinaasappel in blokjes. Snijd de rode ui in smalle ringen. Voeg deze ingrediënten in een kom en meng samen met de walnoten.
Maak de dressing door de olijfolie, balsamicoazijn, mosterd en peper&zout te mengen. Giet over de salade. Maak af met een beetje koriander.
Klaar is kees!
Delen? gebruik #healthtastic
Opmerkingen zijn niet mogelijk.