Parelcouscous met groene asperges, pancetta en doperwten

bij Ellis
parelcouscous-asperges-pancetta

Een van mijn best bekeken recepten is er eentje met parelcouscous. Ik geef jullie geen ongelijk. Parelcouscous is ook heel erg lekker en ik maak het ook heel erg graag. Het is toch net iets lekkerder dan de normale couscous, maar het is dan ook iets heel anders dan normale couscous. Dat mag de pret niet drukken. Met asperges, pancetta, artisjok en doperwten is dit gewoon een topgerecht en een feestje om te maken en te eten.

Smakelijk!

parelcouscous-asperges-pancetta

Parelcouscous met groene asperges, pancetta en doperwten

Een van mijn best bekeken recepten is er eentje met parelcouscous. Ik geef jullie geen ongelijk. Parelcouscous is ook heel erg lekker… Printen
Personen: 2 Voorbereidingstijd: Kooktijd:
Rating: 4.0/5
( 2 voted )

Dit heb je nodig

  • 150 gr parelcouscous
  • 280 gr artisjok
  • 160 pancetta
  • 350 gr groene asperges
  • 200 gr doperwten
  • peper

Zo maak je dit recept

parelcouscous-asperges-pancetta-2

1: Bereid de parelcouscous volgens de verpakking
2: Bak de pancetta uit en breek de pancetta in de pan. Schuif de pancetta aan de kant
3: Was de asperges en snijd in kleine stukken. Warm het op in het vet van de pancetta
4: Voeg de doperwten toe
5: Laat de artisjok uitlekken en voeg samen met de parelcouscous toe. Roer alles goed door elkaar. Breng op smaak met peper.

Ook interessant voor jou

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer