Een van mijn best bekeken recepten is er eentje met parelcouscous. Ik geef jullie geen ongelijk. Parelcouscous is ook heel erg lekker en ik maak het ook heel erg graag. Het is toch net iets lekkerder dan de normale couscous, maar het is dan ook iets heel anders dan normale couscous. Dat mag de pret niet drukken. Met asperges, pancetta, artisjok en doperwten is dit gewoon een topgerecht en een feestje om te maken en te eten.
Smakelijk!
Dit heb je nodig
- 150 gr parelcouscous
- 280 gr artisjok
- 160 pancetta
- 350 gr groene asperges
- 200 gr doperwten
- peper
Zo maak je dit recept
1: Bereid de parelcouscous volgens de verpakking
2: Bak de pancetta uit en breek de pancetta in de pan. Schuif de pancetta aan de kant
3: Was de asperges en snijd in kleine stukken. Warm het op in het vet van de pancetta
4: Voeg de doperwten toe
5: Laat de artisjok uitlekken en voeg samen met de parelcouscous toe. Roer alles goed door elkaar. Breng op smaak met peper.