Groene smoothie met spinazie, appel en bleekselderij

bij Ellis
Smoothie-selderie-spinazie-appel

Onlangs vroeg mij iemand of ik ook groentensmoothies op mijn website heb staan. Ik ging kijken en verbaasde me erover dat het er zo weinig waren, omdat ik echt een grote fan ben. Vooral van groene smoothies. Ik heb er dan ook al heel wat gemaakt, maar schijnbaar was het nooit Healthtastic-materiaal.

Meestal maak ik de smoothies met overblijfselen. Zo nu ook. Spinazie, bleekselderij en appeltjes die niet meer helemaal de structuur hebben om lekker uit de hand te eten. Perfect voor de smoothie.

Met 1 smoothie werk je ook nog eens aan je dagelijkse groenten behoefte. Dat wil je toch! Mocht je de smoothie echt als ontbijt willen drinken, voeg dan wat kwark toe. Een smoothie met alleen groenten of fruit is wat mij betreft geen maaltijd vervanger, maar altijd om extra vitamines binnen te krijgen.

Geniet van deze groene smoothie!

Smoothie-selderie-spinazie-appel

Groene smoothie met spinazie, appel en bleekselderij

Onlangs vroeg mij iemand of ik ook groentensmoothies op mijn website heb staan. Ik ging kijken en verbaasde me erover dat het… Printen
Personen: 2 Voorbereidingstijd:
Rating: 4.0/5
( 3 voted )

Dit heb je nodig

  • 3 flinke handen verse spinazie
  • 1 stengel bleekselderij
  • 2 appels (elstar)
  • 1,5 glas water

Zo maak je dit recept

Smoothie-selderie-spinazie-appel-2

Voeg wat kwark toe voor extra eiwitten

1: Was en snijd de appel in grote stukken
2: Snijd de bleekselderij in grote stukken
3: Neem een blender en voeg de appel, bleekselderij en spinazie toe. Blend tot een groene smoothie

Smakelijk!

Ook interessant voor jou

Laat een reactie achter

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer