Energie krijgen doe je zo

bij Ellis
Natur_sap

Zoals de meesten weten, werk ik vanaf augustus geen 36 maar 32 uur per week. Ik schreef hier eerder een blog over: lees hier als je deze nog niet gelezen hebt. Ik heb ervoor gekozen om mijn vrije uren over twee middagen te verdelen, dat geeft wat meer ruimte voor afspraken. Ik heb gekozen voor woensdag-en vrijdagmiddag . Buiten wat irritatie over de drukte in de supermarkten (of ja, überhaupt overal), bevalt het me prima. Zo’n halve ochtend werkt zo lekker weg. Deze ‘vrije’ middagen zijn niet echt vrij, want dan moet ik aan de bak voor mijn eigen opdrachten. Helemaal geen straf, maar wel een uitdaging om mezelf weer ‘aan’ te krijgen na thuiskomst. Mijn energie-level is dan namelijk niet altijd optimaal.  Toch heb ik hier gaandeweg gelukkig mijn manieren voor gevonden. Ik neem je mee naar een middag vol energie:

Bij thuiskomst om 13.00 uur sterf ik zowat van de honger. Ik maak namelijk vaak de fout om na mijn snack om 10.00uur niets meer te eten. 3 uur niets eten, met het OV naar Maastricht reizen en naar huis fietsen, accepteert mijn lichaam niet. Daarom duik ik direct de keuken in voor een lunch. Soms heb ik dit moment zo goed voorbereid dat ik de lunch die ik maak op de website kan plaatsen, maar vaak zit ik zo in een ‘rush’ dat ik zo snel mogelijk wat wil eten. Herkenbaar voor jou? Ik heb een tip voor je: ‘Juices’!. Snel verschillende ingrediënten  in de blender en klaar ben je. Zo rek je wat tijd voor het maken van die uitgebreide lunch. Nog handiger en sneller dan je eigen brouwels, zijn de juices van ‘natur.’. Want dan heb je die blender niet eens nodig, alleen je arm om in de koelkast te steken, het flesje te schudden en de dop er vanaf te draaien. Zet het flesje aan je mond en geniet. Normaal gesproken ben ik niet zo kapot van voorgeperste sapjes, maar de eerlijke inhoud, de samenstelling en de smaak van de juices van ‘natur.’ hebben mij verrast. En niet onbelangrijk.. ze stillen je eerste honger.

Natur_sap‘Natur.’ is een Nederlands product. De missie spreekt mij enorm aan: “Supercharge yourself with the force of nature”.  De makers vinden dat alle krachten uit de natuur voor iedereen beschikbaar moeten zijn. Zij garanderen dan ook de beste kwaliteit juices in verschillende smaken. ‘Natur.’ beschikt over eigen grond waar ze zelf groente en fruit verbouwen. Voor de juices selecteren ze alleen de beste items. De juices zijn te bestellen via hun eigen website, maar je kunt ze ook kopen bij: Deen, Spar, Jumbo en Marqt. Voor meer informatie over het merk kun je eens een kijkje nemen op hun website.

Natur_smoothies

De verschillende smaken

Na het drinken van mijn favoriet, namelijk de ‘rocket fuel’ (appel, biet en framboos) én het eten van een uitgebreide lunch ben ik weer klaar om achter mijn laptop te kruipen of op pad te gaan. Een middag vol energie, daar word ik blij van. Zo zie je maar dat wanneer je aandacht besteed aan dat wat je eet en drinkt, je veel meer uit jezelf en je (mid)dag kan halen. Daar kwam ik vandaag weer achter en dat wilde ik gewoon graag even met jullie delen.

Energie voor 10. Go for it!

———–

#spon

Ook interessant voor jou

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer