Eierwrap met Hüttenkäse, tomaat en basilicum

bij Ellis
Eierwrap-huttenkase-tomaat-basilicum-l

Wanneer ik dacht aan zelfstandig zijn (zzp’er te zijn), dacht ik altijd aan de voedzame lunch die ik dan ging maken. Niet dat mijn lunch normaal gesproken niet voedzaam was, maar wel veel van hetzelfde. Boterhammen en groenten. That’s it. Vandaag, 3 weken nadat de laatste officiële werkdag gewerkt was, maakte ik die voedzame lunch. En dit is het geworden. Een eierwrap met Hüttenkäse, tomaat en basilicum.

Een frisse lunch en enorm voedzaam door de eieren en Hüttenkäse. Die zitten namelijk boordevol eiwitten en zorgen voor een verzadigd gevoel. Je kunt er dus even op vooruit. Kan ik wel goed gebruiken nu ik midden in mijn brainstorm periode zit.

Het bord op de foto is van Maastricht Porselein. De grootste Porselein Winkel van Maastricht met ruim veertig jaar ervaring in de porseleinbranche. Ik mag gebruik maken van hun porselein en daar ben ik erg trots op. Dit maakt mijn recepten en vooral de foto’s mooier en de gerechten komen beter tot hun recht. Bekijk hier hun website voor het volledige assortiment. 

Een recept van AH, met een eigen twist!

Eierwrap-huttenkase-tomaat-basilicum-l

Eierwrap met Hüttenkäse, tomaat en basilicum

Wanneer ik dacht aan zelfstandig zijn (zzp’er te zijn), dacht ik altijd aan de voedzame lunch die ik dan ging maken. Niet… Printen
Personen: 1 Voorbereidingstijd: Kooktijd:
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Dit heb je nodig

  • 2 eieren
  • 3 el Hüttenkäse
  • 1 tomaat
  • 2 takjes basilicum
  • 1 el pistache nootjes
  • peper
  • olijfolie

Zo maak je dit recept

Eierwrap-huttenkase-tomaat-basilicum

Enjoy!

1: Kluts de eieren in een kommetje en breng op smaak met peper
2: Warm wat olijfolie op en giet hier het eiermengsel in. Draai om zodra de bovenkant droog is
3: Rooster de pistache nootjes in een beetje olie. Laat ze niet verbranden
4: Meng de huttenkase met de basilicum (houd een beetje apart) en breng op smaak met peper
5: Was en snijd de tomaat in blokjes
6: Leg de eierwrap op een bord. Vul met de Hüttenkäse en tomaat. Klap dicht en bestrooi met een beetje basilicum en pistache nootjes

Smakelijk!

Ook interessant voor jou

Laat een reactie achter

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer