Ell’Favoriet: De zomer in een kopje thee

bij Ellis
Tastea_mojito

Een dag zonder thee kan ik me echt niet indenken. Ik sta ermee op, en ga er mee naar bed. Iedere dag, de hele dag. Ik hou niet zo van zwart thee. Earl grey-, sinaasappel-, of aardbeienthee zie je mij daarom niet snel drinken. Maar groene, witte of verse gember of munt thee: all day long. Vroeger was dat al zo. Mijn moeder zat iedere dag na school om half 4 klaar met een kopje thee en bijpassend koekje. Ik heb het dus met de theelepel in gegoten gekregen.

Zomer in je bol
Eerder schreef ik al over hoe thee vroeger ontdekt is en of het goed voor je is. Lees hier het hele verhaal. Ik heb wederom een losse thee waar ik erg fan van ben en die ik jou niet wil onthouden. Als je deze thee drinkt, waan je je zo in een zomers tropisch oord. Zonnetje op je bol, voeten in het zand en zicht op een kraakhelder blauwe zee. Deze Mojito thee zit boordevol zomerse smaken. Perfect voor de winterse maanden, maar ook heerlijk om af te koelen tijdens de warme dagen. Goed voor elke gelegenheid dus.

Tastea Mojito
Zoals ik al zei zit deze Tastea Mojito thee boordevol frisse zomerse smaken. Dat komt doordat de thee bestaat uit de volgende ingrediënten: Groene thee China Sencha, limoen schillen, munt, citroengras en goudsbloem. Stuk voor stuk fris van smaak. Ik hou ervan. Ook al doet de naam vermoeden dat er misschien alcohol in zit, dat is niet zo. Dat zou ook een beetje gek zijn. Volgens mij heeft deze thee zijn naam te danken aan de munt en limoen die erin zitten, die ook te vinden zijn in de Cubaanse cocktail. Zoet en koud is dit drankje in ieder geval niet.

 

Tastea_mojito

Tastea Mojito

Mijn Mojito moment
Door de frisse smaak van deze thee, drink ik hem het liefst ’s morgens. Het maakt je wakker en verfrist. Lekker bij mijn havermoutpap, met melk en rode vruchten. In de zomer kan ik me voorstellen dat het lekker is om een schijfje citroen of limoen erbij te doen, dat maakt de thee net een tikkeltje zuurder. Rond de klok van 16.00, als de echte warme uurtjes voorbij zijn, met de benen omhoog en een frisse thee in je hand. 

Over Tastea
De blends zijn 100% natuurlijk en bovendien hartstikke gezond. Naast de verschillende gezondheidsvoordelen die de Tastea theeën je kunnen bieden, is de thee ook nog eens heel tasty! Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de verschillende soorten thee.

Dit is een gesponsorde blogpost

Ook interessant voor jou

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer