Speltboterham met hummus, olijven en feta

bij Ellis
Speltboterham-hummus-rucola-feta-olijven

Onlangs lunchte ik bij de Brandweerkantine, leuke eetgelegenheid en werkplek in Maastricht. Ik at daar een goed besmeerde boterham met hummus en heel veel andere lekkere ingrediënten. Heerlijk vond ik het. Dat moest ik een keer namaken in mijn eigen keuken. Ik kocht zo’n heerlijk pas afgebakken speltbrood bij de bakker. Ik koop dat ongesneden, zodat ik zelf de dikte van de plakken kan bepalen. De rest is te zien op de foto en makkelijk na te maken wanneer je verder naar beneden scrollt.

Ga jij deze lekkere boterham met hummus ook maken? Laat het me weten!

Speltboterham-hummus-rucola-feta-olijven

Speltboterham met hummus, rucola, kalamata olijven en feta

Onlangs lunchte ik bij de Brandweerkantine, leuke eetgelegenheid en werkplek in Maastricht. Ik at daar een goed besmeerde boterham met hummus en heel… Printen
Personen: 2 Voorbereidingstijd:
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Dit heb je nodig

  • 2 speltboterhammen
  • 4 flinke lepels hummus
  • 2 handjes rucola
  • 14 kalamata olijven
  • 100 gr feta
  • een paar druppeltjes extra vergine olijfolie

Zo maak je dit recept

1: Snijd de twee boterhammen af
2: Besmeer ze met hummus
3: Verdeel de rucola
4: Snijd de olijven door vieren en verdeel ook
5: Brokkel de feta erover en finish met een paar druppeltjes extra vergine olijfolie

Heerlijk! Smakelijk

Ook interessant voor jou

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer