Rode bietenbulgur met munt en geitenkaas

bij Ellis
Rode bietenbulgur met munt en geitenkaas

Je hebt van die avonden dat je maar 15 minuten de tijd hebt en je echt niet weet wat te maken. Daarbij is het lastig om het dan gezond en lekker te maken. STOP, niet verder zoeken. Dit is het recept: Rode bietenbulgur met munt en geitenkaas.

Dit heb je nodig voor 4 personen:

– 3 rode bieten
– 500 gram bulgur
– 300 gram tuinerwtjes
– Handvol munt
– 200 gram geitenkaas
– 75 gram pecannoten, ongezouten
– Zout & peper
– Olijfolie

Zo ga je te werk:

Kook de Bulgur volgens de verpakking. Snijd de bieten in kleine blokjes en voeg toe aan de bulgur. Kook de tuinerwtjes in een ander pannetje in 5 minuutjes beetgaar.

Als de bulgur gaar is en al het water heeft opgenomen, voeg je zout en peper naar smaak toe. Meng de erwtjes erdoorheen en lepel op 4 borden. Maak af met de fijngehakte munt, stukjes geitenkaas en verkruimel de pecannoten er overheen.

Klaar is kees! Ook lekker om als lunch te eten.

Delen? gebruik #healthtastic

Geïnspireerd door culy.nl

Ook interessant voor jou

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer