Wist je dat kaneel een positieve werking heeft op je bloedsuikerspiegel? Kaneel helpt je lichaam om beter om te gaan met suiker en zet dit om in energie. Kijk! Daar zijn we naar opzoek. Lekker op deze pannenkoek. Heel eerlijk, ik gooi het eigenlijk iedere morgen over mijn ontbijt.
Dit heb je nodig:
Pannenkoek:
– 1 kopje gemalen havermout
– beetje tarwebloem om de pannenkoek steviger te maken
– 2 kopjes melk
– 1 ei
– 2 el olijfolie
Topping:
– halve mango
– 1 wilde perzik
– paar bramen
– 1 lepel kwark
– paar snufjes kaneel naar smaak
Snijd eerst de mango en perzik in kleine stukjes.
Maak nu de pannenkoek. Klop de havermout, bloem, melk en eieren met een mixer tot een glad beslag. Kijk of het beslag goed loopt, voeg anders melk of bloem toe. Zorg dat de pan goed warm is en voeg de olie toe. Maak de pannenkoek. Draai om wanneer die goudbruin is. Zo ook met de andere kant.
Haal de pannenkoek uit de pan en voeg de topping toe: Lepel kwark, mango, wilde perziken, bramen en een paar snufjes kaneel.
Je dag kan beginnen! WHOPPA
Delen? gebruik #healthtastic