YES, Ik stel voor : Mijn PT

bij Ellis
Ron Visser Krachtcoach

Vroeger, toen ik nog jong en flexibel was, werden de nieuwe judo oefeningen op mij uitgeprobeerd. Dat gebeurde allemaal op de mat voor de TV, blauwe plekken en ruzie tot gevolg. We stonden op de vroege zaterdagmorgen samen op de schaatsbaan, waar we wedstrijdjes deden wie de snelste en de beste was. Natuurlijk verloor ik altijd, want ja we schelen 4 jaar. Toen wist ik nog niet dat dit allemaal voor een goed doel was, want later ontwikkelde deze sportieve instelling zich in een passie.

Juist, ik stel graag aan jullie voor:  Mijn personal trainer en broer, Ron Visser.

Sinds 1,5 jaar word ik getraind door hem. In die tijd heb ik, mijn lang gewenste progressie, gemaakt. Niet alleen zichtbaar (1 kg vetafname (YES) en 3,5 kg spiermassa toename (HOERAY)), maar ook mentaal. Zijn aanpak geeft mij structuur en de drive om telkens dat ene stapje extra te zetten. Hij heeft mij geleerd dat tijdens het trainen kwaliteit belangrijk is en dit kan je als “beginneling” niet zonder begeleiding. Met de juiste begeleiding voorkom je blessures en boek je -sneller- succes. Het geeft houvast en zorgt voor balans. Zoals jullie weten is dat laatste iets wat ik erg belangrijk vind :D.

Vanaf vandaag gaat hij (eindelijk) zijn droom verwezenlijken en iedereen, die hier interesse in heeft, helpen bij het behalen van zijn/haar persoonlijke doelstellingen. Als krachtcoach helpt hij met sport specifieke krachttrainingen, personal training en small-group training. Zijn trainingen gaat hij geven bij KrachtLab, een inspirerende omgeving met alle benodigde attributen. Als jij de juiste mindset meeneemt, helpt hij met de juiste technieken en opbouw.

Ron: “Sport maakt en vooral de focus op krachttraining een groot deel uit van mijn leven. Ik haal hier ontspanning uit, maar ook de mogelijkheid om mijzelf uit te dagen en te ontwikkelen. Ik heb een CIOS opleiding afgerond en daarnaast 3 jaar ervaring als sportcoach in een penitentiaire inrichting. Hier ben ik mij gaan specialiseren in krachttraining en nu wil ik deze kennis gaan delen met jullie!”

Heb je interesse in goede begeleiding of misschien heb je vragen?
Neem contact op met mij of met Ron zelf:

Ron Visser
06-41822332
krachtcoach@ronvisser.com

Hij is ook actief op Facebook, check zijn pagina hier.

Fotocredit: Ebony Ashley fotografie

Ook interessant voor jou

Healthtastic maakt gebruikt van Cookies. Heb je hier geen bezwaar tegen, klik dan op accepteer. Accepteer Lees hier meer